Namestitev

V idiličnem okolju.

PONUDNIKI NAMESTITEV

Foto: Žiga Intihar

HOTEL BOHINJ

Hotel Bohinj je obdan z neokrnjeno naravo in se nahaja 100 m stran od Bohinjskega jezera. Ponuja sobe s pogledom na gore, v najvišjem nadstropju pa je nekaj sob s pogledom na jezero. Vse sobe imajo parket in so opremljene s pohištvom v alpskem slogu.

V hotelski restavraciji strežejo zajtrk in večerjo. Kulinarična ponudba temelji na lokalnih sestavinah in tradicionalnih jedeh s sodobnim pridihom. Sprostite se lahko na velikem vrtu pred hotelom. Hotel ponuja različne dogodke ter sproščanje v wellnessu.

Več informacij in povezava do rezervacije: www.hotelbohinj.si

Foto: Lipar Design

APARTMAJI TRIGLAV

Apartmaji Triglav se nahajajo v idilični vasici Stara Fužina ob Bohinjskem jezeru. V vseh letnih časih lahko občudujete razgled na Bohinjsko jezero in okolico.

Vse nastanitvene enote imajo teraso, popolnoma opremljeno majhno kuhinjo s hladilnikom, predel za sedenje s kavčem, TV z ravnim zaslonom in zasebno kopalnico s prho. Vsak dan je na voljo samopostrežni ali vegetarijanski zajtrk.

V hotelu vam prijazen ekipa z veseljem pomaga organizirati prijeten dan. Do najbližjega letališča Jožeta Pučnika Ljubljana je 44 km. Letališki prevoz je na voljo za doplačilo.

Pošljite povpraševanje oz. rezervacijo na: www.apartmajitriglav.si,

Turistično društvo Bohinj

V turističnem društvu Bohinj si že od leta 1947 prizadevamo nuditi prvovrstno turistično izkušnjo vsem našim gostom, naj si bo domačim ali tujim.

VEČ

hiša pr’ buDkovič

Hostel je popolnoma nov, odprt leta 2018.  Stavba, ki je včasih služila kot trgovina, stoji v samem središču Bohinjske Bistrice, takoj ob glavni cesti proti Bohinjskemu jezeru. V hostlu so na voljo skupna ležišča ter nekaj privatnih sob. Vsako nadstropje ima svojo kopalnico. Kuhinja, kjer si gostje lahko pripravijo obrok, pa se nahaja v prvem nadstropju, kjer je tudi prostor za druženje. 

 

Več informacij najdete TU.